Termeni si Conditii

PREAMBUL

Conditiile generale de vanzare se stabilesc intre :

  1. Ellereve Lingerie SRL-D, loc. Targu Mures, jud. Mures, cu numarul CUI 37559886 (denumita in continuare, ELLEREVE.RO ).
  2. Orice persoana care realizeaza o comanda (denumita in continuare , CLIENTUL).

Realizarea unei comenzi electronice implica acceptarea acestor Termeni si conditii de vanzare de catre CLIENT, precum si orice alta specificatie in propria comanda.

ARTICOLUL 1 – OBIECTUL

Acesti Termeni si Conditii sunt destinati pentru a definii conditiile de vanzare intre CLIENT si ELLEREVE.RO, de la realizarea comenzii, livrarea si plata, precum si serviciul de post-vanzare.

ARTICOLUL 2 – COMANDA

Clientul poate realiza o comanda prin intermediul site-ului www.ELLEREVE.RO, urmand procedura stabilita.

Realizarea comenzii de catre CLIENT implica acceptarea deplina a preturilor, descrierea produselor vandute si Termenilor si conditiilor de vanzare.

ARTICOLUL 3 – LIVRARE

Livrarea se face in toata tara la adresa indicata de CLIENT in ELLEREVE.RO. In cazul in care clientul nu este prezent la adresa indicata, acesta trebuie sa ridice comanda de la sediul curierului. Comanda va fi disponibila in sediul mentionat pentru o perioada maxima de 14 zile. Timpul de executie al unei comenzi este de 5 zile lucratoare iar livrarea este de 24/48h, aceasta variaza in functie de momentul finalizarii comenzii. Nu se vor expediaza comenzi Sambata, Duminica si in sarbatorile legale. Perioada de livrare poate varia pe durata sarbatorilor. Pretul de transport este de 20 de Lei cu TVA inclus, valabil pentru orice localitate din Romania. Oferim transport GRATUIT pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 200 lei.

ARTICOLUL 4 – PLATA

Utilizatorul poate alege dintre urmatoarele optiuni de plata:

– Plata in sistem ramburs – plata ramburs va permite CLIENTULUI sa achite valoarea comenzii la livrarea coletului. Plata se face in integritate la primirea coletului.
– Plata prin transfer bancar – puteti efectua plata print transfer bancar, direct in contul nostru. Confirmarea comenzii se realizeaza din momentul in care banii au intrat in contul nostru bancar.

ARTICOLUL 5 – PRETURI

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului WWW.ELLEREVE.RO includ T.V.A. ElleReve Lingerie SRL-D isi rezerva dreptul sa modifice preturile sale in functie de criteriile de oferta si cerere fara a fi obligat sa informeze clientul. Pretul platit de client este cel afisat in ziua comenzii.

ARTICOLUL 6 – DREPTUL DE RETURNARE SI SCHIMBURI

Cum sa faci o returnare sau schimb ?

Se va anunta in prealabil dorinta de returnare/schimbare prin email la adresa ellerevelingerie@yahoo.com.
Produsele trebuie returnate în ambalajul original in care au fost livrate de ELLEREVE.RO.

RETUR si dreptul de retragere (din contract):

CLIENTUL dispunde de 14 zile de la livrarea coletului pentru a face returul/schimbul produsului .

In caz de retragere, vom returna clientului toata contravaloarea comenzi, mai putin costul de trasnport, fara chetuieli nejustificate si, în orice caz nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de retur. Urmand astfel efectuarea returnarii contravalorii comenzii prin transfer bancar la contul comunicat de client.

ELLEREVE.RO isi rezerva dreptul de a retine rambursarea banilor pana la primirea articolelor si verificarea lor. ELLEREVE.RO nu poate accepta produse folosite sau deteriorate, produsele trebuie sa fie in aceleasi conditii in care au fost primite de catre client.

SCHIMB:

Cumparatorul va avea la dispozitie 14 zile de la data livrarii comenzii sa isi exercite dreptul de schimbare a unui produs.

ARTICOLUL 7 – GARANTII

ELLEREVE.RO ofera o garantie de 30 de zile, din momentul livrarii comenzii, conform legislatiei in vigoare.
Pentru a beneficia de garantia produsului se recomanda a respecta instructiunile de intretinere de pe eticheta produsului.
Clientul poate solicita schimbarea produsului cu un altul de aceasi marime si model sau rambursarea banilor.

ARTICOLUL 8 – PROPRIETATEA INTELECTUALA

Toate elementele site-ului www.ELLEREVE.RO, fie ele insemne grafice sau texte apartin in totalitate ElleReve Lingerie SRL-D si nu pot fi folosite fara acordul prealabil.

ARTICOLUL 9 – FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

ARTICOLUL 10 – LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane.
Eventualele litigii aparute intre ELLEREVE.RO si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.